پس‌کوچه
اپ‌های اندروید
برو به محتوای اصلی

سوال‌های متداولِ سایفون

آیا اپلیکیشن سایفون من برای اندروید معتبر است؟ ( اندروید )

هشدار: اخیراً یک شرکت امنیتی گزارش کرد که یک حفره‌ی امنیتی درسیستم عامل اندروید پیدا کرده‌اند که موجب می‌شود سیستم چک کردن امضای دیجیتالی اپلیکیشن‌های اندورید، برنامه‌های مخرب را به طور اشتباه معتبر گزارش کند. به کاربران پیشنهاد می‌کنیم که ویژگی تأیید برنامه‌های گوگل را با دنبال کردن راهنمای گوگل در اینجا فعال کنند. هر سایفون ٣ برای نرم‌افزار اندروید به عنوان یک فایل APK انتقال می‌یابد که به‌ صورت دیجیتال توسط شرکت سایفون امضا شده است.

APK ممکن است به دو صورت ارزیابی شود: یک فایل با استخراج گواهی‌نامه از آرشیو و چک کردن اینکه آیا کدهایش با عدد بالا منطبق است یا خیر. و روش دوم با شناسایی کردن گواهی‌نامه‌ی فایل و امضای آن خواهد بود. برای نمونه، با استفاده از کد یونیکس و ابزار جاوا: سایفون ۳ اندورید به طور خودکار به‌روز رسانی می‌شود و این فرآیند به‌ صورت خودکار مشخص می‌کند که به‌روزرسانی معتبر است.

آیا سایفون برای ویندوز با مرورگرهای اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، سافاری و گوگل کروم سازگار است؟ ( ویندوز )

بله، در حالت SSH باید تنظیمات مرورگر خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید مرورگر شما طوری تنظیم شده است که از پراکسی سیستم استفاده کند.

سایفون چه نوع از اطلاعاتی از کاربران جمع‌آوری می‌کند؟(بیشتر)

به گفته‌ی سازندگانِ فیلترشکنِ سایفون (Psiphon):

  • اطلاعاتِ فعالیت‌های کاربر

در هنگامی که دستگاهِ مورد استفاده‌ی کاربر از تونلِ سایفون عبور می‌کند، ما اطلاعاتی درباره‌ی نحوه‌ی استفاده از آن جمع می‌کنیم. ما این اطلاعات را ثبت می‌کنیم: اینکه سایفون چه پروتکلی را برای اتصال استفاده کرده، برای چه مدت دستگاه به سایفون متصل بوده، چند بایت در طول یک اتصال منتقل شده، و اینکه این اتصال از چه شهر، کشور و سرویس‌دهنده‌ی اینترنت (ISP) انجام شده است. برای برخی دامنه‌ها (البته تعداد بسیار کمی، و فقط محبوب‌ترین آن‌ها) یا سِرورهای آدرس‌های اینترنتی (IP) (به عنوان مثال سِرورهای مخرب شناخته شده) که بازدید می‌شوند، تعداد بایت‌های منتقل شده را نیز ثبت می‌کنیم. (اما هرگز نشانی‌های وب (URL) کامل یا هر چیز حساس‌تری را ثبت نمی‌کنیم. بلکه فقط دامنه‌های مورد علاقه‌ی عموم را ثبت می‌کنیم نه همه‌ی دامنه‌ها.)

موقعیت جغرافیایی و اطلاعات سرویس‌دهنده‌ی اینترنت (ISP) از آدرس‌ اینترنتی (IP) کاربر گرفته می‌شوند که بلافاصله حذف خواهند شد.

مثالی از اطلاعاتِ فعالیت‌های کاربر: در یک زمان مشخص، کاربری از شهر نیویورک و با سرویس‌دهنده‌ی اینترنتِ Comcast به سایفون متصل شده و ۱۰۰ مگابایت (100MB) از youtube.com و در کل ۳۰۰ مگابایت (300MB) را انتقال داده است.

ما اطلاعاتِ فعالیت‌های کاربر را حساس‌ترین موضوع تلقی می‌کنیم. ما هرگز این داده‌ها را با اشخاص ثالث به اشتراک نمی‌گذاریم. اطلاعات جمع‌آوری شده از فعالیت‌های کاربر را حداکثر ۶۰ روز نگه می‌داریم، و پس از انبوهش، حذف می‌کنیم.

  • داده‌های انبوهش شده (Aggregated Data)

داده‌ها با گرفتنِ مقدار زیادی از اطلاعاتِ فعالیت‌های حساسِ کاربر و ترکیب کردن با هم برای تشکیلِ داده‌های بزرگِ آماری‌ای که دیگر مختص به یک کاربر نیستند، انبوهش می‌شوند. بعد از انبوهش، داده‌های فعالیتِ کاربر پاک می‌شوند.

یک نمونه از داده‌های انبوهش شده: در یک روز خاص، ۲۵۰ نفر از شهر نیویورک با سرویس‌دهنده‌ی اینترنتِ Comcast به سایفون متصل شده‌اند، و ۲۰۰ گیگابایت (200GB) از youtube.com و در کل ۵۰۰ گیگابایت (500GB) را انتقال داده‌اند.

  • داده‌های انبوهش شده با قابلیتِ اشتراک‌گذاری

ما اطمینان حاصل می‌کنیم که در هنگام به اشتراک‌گذاری داده‌های انبوهش شده با اشخاص یا موسسه‌های ثالث، داده‌ها نتوانند با منابعِ دیگری به منظورِ افشای هویتِ کاربر ترکیب شوند. به عنوان مثال، ما داده‌های مربوط به کشورهایی را که روزانه تعداد کمی کاربرِ سایفون دارند، به اشتراک نمی‌گذاریم. ما اطمینان حاصل می‌کنیم که داده‌ها ناشناس هستند.

هم‌چنین ما هرگز، اطلاعات مربوط به دامنه‌ها را با اشخاص یا موسسه‌های ثالث به اشتراک نمی‌گذاریم.

یک نمونه از داده‌های انبوهش شده با قابلیتِ اشتراک‌گذاری: در یک روز خاص، ۵۰۰ نفر از شهر نیویورک به سایفون وصل شده‌اند و در مجموع ۸۰۰ گیگابایت (800GB) منتقل کرده‌اند.

یک نمونه از داده که قابلیتِ اشتراک‌گذاری ندارد: در یک روز خاص، ۲ نفر از لس‌آنجلس به سایفون متصل شدند. این افراد در آمارِ تمامِ ایالات متحده قرار خواهند گرفت، اما تعداد آن‌ها برای به اشتراک‌گذاری داده‌های شهر به طور ناشناس بسیار کم است.

  • شرایط استفاده و حریم خصوصی این فیلترشکن به زبان انگلیسی از لینک زیر قابل دسترس است.

https://psiphon.ca/en/privacy.html

آیا سایفون محدویتی در رابطه با پورت وی‌پی‌ان دارد؟ چرا نمی‌توانم درحالت وی‌پی‌ان ایمیلی را ارسال کنم؟(بیشتر)

سایفون از پروتکل L2TP/IPSec استفاده می‌کند. فایروال شبکه‌ی شما ممکن است اجازه‌ی استفاده از وی‌پی‌ان را ندهد. تنظیمات فایروال خود را چک کنید و ببینید که مسیریاب منزل شما ممکن است برای عبوراز پروتکل VPN تنظیم نشده باشد. تنظیمات سرویس خود را چک کنید، ممکن است سرویس IPSec یا L2TP سیستم شما غیرفعال باشد. اگر جواب نداد تنظیمات فایروال خود را نیز چک کنید، ممکن است سرویس IPSec سیستم شما غیرفعال باشد. تنظیمات سرویس خود را چک کنید و این سرویس را فعال سازید تا به صورت خودکار آغاز به کار کند.

آیا سایفون نسخه‌ی ویندوز، همه ترافیک آنلاین کاربر را پراکسی می‌کند؟ ( ویندوز )

فقط در حالت وی‌پی‌ان پراکسی می‌شوند. بعد از برقراری ارتباط موفق در حالت وی‌پی‌ان همه‌ی ‌‌ترافیک آنلاین کامپیوتر شما از طریق شبکه‌ی سایفون عبور می‌کند. در حالت SSH فقط برنامه‌هایی که از آدرس محلی پراکسی‌های HTTP و SOCKS استفاده می‌کنند از طریق سایفون پراکسی می‌شوند.

فایل "psiphon3.exe.orig" چیست؟ ( ویندوز )

فرایند به‌روزرسانی خودکار سایفون برای ویندوز نسخه قدیمی خود را به "psiphon3.exe.orig" تغییر نام می‌دهد. فایل‌های قدیمی با پسوند ".orig" را می‌توانید با خیال راحت پاک کنید.

چگونه نسخه‌ی سایفون کنونی خود را چک کنم؟(بیشتر)

بعد از شروع به کار سایفون، در خط اول برنامه می‌توانید شماره‌ی نسخه‌ی سایفون خود را مشاهده کنید.

چرا پیغام "خطا در برقراری ارتباط " را مرتباً دریافت می‌کنم؟(بیشتر)

اگر شما پیغام "خطا در برقراری ارتباط" را به طور مداوم مشاهده کردید، به این معنی است که هیچ سرور قابل دسترسی که نرم‌افزار شما قادر به شناسایی آن باشد وجود ندارد. در این صورت باید یک نرم‌افزار جدید سایفون را دانلود و نصب نمایید.

چرا آدرس نشانی‌های اینترنتی سایفون من به طور مرتب عوض می‌شوند؟(بیشتر)

برنامه‌ی سایفون به صورت خودکار سرورهای جدید سایفون را شناسایی می‌کند. هنگامی که آخرین سرور استفاده شده غیر قابل دسترسی باشد، سرور دیگری جایگزین می‌شود.

بازخوردها(بیشتر)

وقتی حاضر به فرستادن نظر خود از طریق سایفون می‌شوید، امکان فرستادن اطلاعات تشخیصی را نیز دارید. سایفون این اطلاعات را برای شناسایی و عیب‌زدایی ِمشکل کاربران استفاده می‌کند. فرستادن این اطلاعات کاملاً اختیاری است. این اطلاعات رمزگذاری می‌شوند و فقط توسط سایفون قابل رمزگشایی است و کس دیگری به اطلاعات دسترسی پیدا نخواهد کرد. این اطلاعات بر اساس سیستم فرق می‌کنند ولی به طور کلی شامل این اطلاعات است:

ویندوز:

  • نسخه‌ی سیستم‌عامل
  • نسخه‌ی آنتی‌ویروس
  • نحوه‌ی اتصال کاربران به اینترنت ( مثلا شما از طریق دایال‌آپ یا از طریق پراکسی به اینترنت متصل شده‌اید)
  • چه مقدار حافظه برای کامپیوتر شما باقی مانده است

اندروید:

  • نسخه‌ی ‌اندروید
  • مدل گوشی
  • گوشی روت شده است یا خیر

اپ اندروید پس‌کوچه را دانلود کنید

دانلود
بازگشت به بالا