پس‌کوچه
All platforms
برو به محتوای اصلی

سوال‌های متداولِ ‫Tor Browser - مک

تور چه نوع از اطلاعاتی از کاربران جمع‌آوری می‌کند؟(بیشتر)

به گفته‌ی سازندگانِ تور (Tor):‌

رله‌ها و پل‌های تور، آمارهای انبوهش شده‌ای (aggregated statistics) را شامل پهنای باند و تعدادِ کاربران متصل شده برای هر کشور را جمع‌آوری می‌کنند.

انبوهشِ منبع (Source aggregation) برای محافظت از حریم خصوصی کاربرانِ متصل شده، استفاده می‌شود. با این کار در واقع از آدرس‌های اینترنتی (IP) صرف نظر می‌شود و فقط اطلاعاتِ یک کشور، از یک پایگاه داده‌ی محلی (Local Database) که نقشه‌ی محدوده‌های آدرس‌های اینترنتی (IP) به کشورها را می‌کشد، گزارش می‌شود.

این آمار به صورت دوره‌ای به مراجع راهنما ارسال می‌شود. وبسایت CollecTor آخرین توضیحاتِ سِرورها، توضیحاتِ اطلاعاتی دیگری شاملِ آمارهای انبوهش شده و مدارکِ توافق‌نامه از مراجع راهنما را دانلود می‌کند و آن‌ها را بایگانی می‌کند.

این آرشیو عمومی است و کتابخانه‌ی جاوا metrics-lib می‌تواند برای تجزیه‌ی محتویات آرشیو و اجرای تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده شود.»

  • شرایط استفاده و حریم خصوصی این فیلترشکن به زبان انگلیسی از لینک زیر قابل دسترس است.

https://blog.torproject.org/collecting-aggregating-and-presenting-data-tor-network

تور (Tor) چیست؟(بیشتر)

کلمه‌ی تور (Tor) می‌تواند معرفِ بخش‌ها و خدمات مختلفی باشد.

تور (Tor) نرم‌افزاری است که با نصبِ آن بر روی رایانه، خود را در اینترنت امن می‌کنید. تور (Tor) با پخش کردن ارتباطِ شما در یک شبکه‌ی توزیع از رله‌های (Relay) مختلف که توسط افرادِ داوطلب در سراسر دنیا در اختیار تور (Tor) قرار گرفته‌اند، از شما محافظت می‌کند: با این کار کسی نمی‌تواند با نگاه کردن به ارتباط شما بفهمد که از چه سایتی بازدید می‌کنید و همین طور به سایت نیز اجازه‌ی تشخیصِ محل واقعی شما را نمی‌دهد. به این سری از رله‌های داوطلب، شبکه‌ی تور (Tor) می‌گویند. شما می‌توانید با مراجعه به صفحه‌ی مروری بر برنامه‌ی تور (Tor)، اطلاعات بیشتری در رابطه با این نرم‌افزار به دست بیاورید. پروژه‌ی تور (Tor) یک سازمان عام المنفعه است که در زمینه‌ی پشتیبانی و توسعه‌ی این نرم‌افزار فعالیت می‌کند.

چگونه می‌توانم از پشتیبانی تور (Tor) استفاده کنم؟(بیشتر)

بهترین و اولین راه برای شما این است که با پشتیبانی پس‌کوچه در صفحه‌ی تور (Tor) تماس بگیرید.

راه‌های دیگر

  • پاسخ مشکلات‌تان را در بخشِ سوال‌های متداول پیدا کنید.
  • اسناد و مدارک تور (Tor) را مطالعه کنید.
  • به بخش آرشیو گفت و گوهای تور (Tor) مراجعه کنید و ببینید که سوال شما پیش از این در آنجا مطرح شده است یا نه؟
  • به شبکه IRC در تور (Tor) بپیوندید و مشکلات خود را مطرح کنید تا کسی به کمک شما بیاید.
  • به تور (Tor) به آدرس help@rt.torproject.org ایمیل بزنید.
آیا تور فروم (Forum) دارد؟(بیشتر)

تور (Tor) یک صفحه‌ی اوراق دارد که در حال حاضر نسخه‌ی آزمایشی یا بتای آن برای عموم در دسترس است.

چطور می‌توانم متوجه شوم که تور (Tor) من درست کار می‌کند و ارتباط من در تور کاملا ناشناس است؟(بیشتر)

سایت‌هایی وجود دارد که اگر از طریق شبکه‌ی تور (Tor) به اینترنت متصل شده باشید، به شما اطلاع می‌دهند. می‌توانید به سایت تور (Tor) مراجعه کنید و ببینید که سایت می‌تواند تشخیص دهد که از تور (Tor) استفاده می‌کنید یا نه.

چگونه می‌توانم از تور (Tor) برای استفاده از پروتکل ftp در مرورگر استفاده کنم؟(بیشتر)

شما می‌توانید برای این کار از بسته‌ی مرورگر تور (Tor) استفاده کنید. اگر می‌خواهید از نرم‌افزار مجزایی برای ftp استفاده کنید، تور (Tor) می‌گوید که بازخورد مثبتی در رابطه با برنامه‌ی FileZilla برای ویندوز گرفته‌اند. شما می‌توانید برای هماهنگ کردن این برنامه با تور (Tor)، پراکسی آن را در حالت socks4a قرار دهید و درگاه یا پورت (port) میزبان محلی یا local خود را بر روی درگاه 9050 تنظیم کنید.

اثرِ انگشتِ گواهی‌نامه SSL برای وبسایت‌های مختلف تور (Tor) چیست؟(بیشتر)

*.torproject.org SSL certificate from Digicert:

Issued Certificate

Version: 3

Serial Number: 09 48 B1 A9 3B 25 1D 0D B1 05 10 59 E2 C2 68 0A

Not Valid Before: 2013-10-22

Not Valid After: 2016-05-03

Certificate Fingerprints

SHA1: 84 24 56 56 8E D7 90 43 47 AA 89 AB 77 7D A4 94 3B A1 A7 D5

MD5: A4 16 66 80 AE B9 A4 EC AA 88 01 1B 6F B9 EB CB

blog.torproject.org SSL certificate from RapidSSL:

Issued Certificate

Version: 3

Serial Number: 05 CA 2A A9 A5 D6 ED 44 C7 2D 88 1A 18 B0 E7 DC

Not Valid Before: 2014-04-09

Not Valid After: 2017-06-14

Certificate Fingerprints

SHA1: DE 20 3D 46 FD C3 68 EB BA 40 56 39 F5 FA FD F5 4E 3A 1F 83

MD5: 8A 8A A2 5E D9 7F 84 4C 8F 00 3B 43 E0 2D E6 4D

چرا به نظر می‌رسد که فایل اجرایی تور (Tor) ویروسی است‌؟(بیشتر)

به نقل از سازندگان تور (Tor):‌

برخی اوقات، بعضی از برنامه‌های ضدِ ویروس و ضدِ جاسوسی در ویندوز، بخش‌های باینری (Binary) پنجره‌ی تور (Tor) را به عنوان ویروس تشخیص می‌دهد. بهترین حدس ما این است که این موارد حدس‌هایی اشتباه هستند. گذشته از این، برنامه‌های ضد ویروس و ضد جاسوسی، کارشان استفاده از تئوری‌های بازی حدس است. شما باید با تأمین‌کننده‌ی خدمات برنامه‌ی خود تماس بگیرید و بگویید که برنامه‌ی آنها در رابطه با تور (Tor) دچار حدس اشتباه می‌شود یا این که از محصولاتِ یک شرکت دیگر استفاده کنید. البته باید بگوییم که برای این کار تنها به حرف ما هم اکتفا نکنید، مسئولیت ما تأمین برنامه‌ای امن است، هر کدام از شما نیز می‌توانید برنامه تور (Tor) را بررسی مجدد کنید.

چگونه فایل‌های .tar.gz یا .tar.xz را باز کنم؟(بیشتر)

فایل‌هایی با پسوند tar، فایل‌های آرشیوی شناخته شده‌ای برای سیستم عامل‌های یونیکس و لینوکس است. شما معمولا می‌توانید این فایل‌ها را با دو بار کلیک بر روی آنها باز کنید. در غیر این صورت، صفحه‌ی فرمان (Command prompt) را باز کنید و آن طور که صفحه‌ی دستور العمل فایل‌های tar گفته است، دستور زیر را اجرا کنید:

tar xzf .tar.gz

یا

tar xJf .tar.xz

وقتی من مرورگر تور (Tor) را باز می‌کنم با اخطار Cannot load XPCOM مواجه می‌شوم. چه کنم؟(بیشتر)

این مشکل به طور مشخص از سوی برنامه‌ی آنتی‌ویروس Webroot SecureAnywhere رخ می‌دهد. برای حل این مشکل در بخش تنظیمات نرم‌افزار به زیرمجموعه Protection مراجعه کرده و وارد بخش Application Protection شوید و همه‌ی فایل‌های موجود در پوشه‌ی مرورگر تور (Tor) را در حالت Allow قرار دهید. ما به کاربران وب روت که به این مشکل برخورده‌اند پیشنهاد می‌کنیم با تماس با پشتیبانی برنامه‌ی آنتی‌ویروس خود، آنها را از وجود این مشکل مطلع کنند.

چرا گوگل به زبان‌های دیگر نمایش داده می‌شود؟(بیشتر)

گوگل از امکانات geolocation برای شناسایی محل حضور شما استفاده می‌کند تا بتواند به شما تجربه‌ای منحصر به فرد ارائه دهد. این مسأله شاملِ زبان هم می‌شود و با درخواست‌های مشابه، نتایجی متفاوتی نیز ممکن است ارائه دهد.

اگر می‌خواهید گوگل را به زبان انگلیسی ببینید، ‌بر روی لینکی که به همین منظور در پایین صفحه‌ی گوگل قرار گرفته، کلیک کنید. اما این یک باگ در تور (Tor) نیست، بلکه یکی از امکانات آن است. چرا که امروزه، دنیای وب، یک دنیای تک‌بعدی نیست، و بسته به محل حضور شما، تغییر می‌کند. این مسأله، افراد را از وجود این امکان آگاه می‌سازد.

علاوه بر این توجه داشته باشید که تغییر زبان گوگل به انگلیسی باعث می‌شود که تمام لینک‌های نمایش داده شده نیز به صورت خودکار ترجمه شوند، فارغ از این که به کدام سرور گوگل متصل شده‌اید.

یک راه دیگر نیز وجود دارد. شما می‌توانید گوگل را با پسوندِ نام کشور خود باز کنید. به طور مثال google.us, Google.de یا Google.fr.

چرا گزینه‌ی "هویت جدید" تمام صفحات فعالِ مرورگر تور (Tor) را می‌بندد؟(بیشتر)

در واقع این یک امکان جدید است، چرا که با این کار تمام اطلاعات موجود در مرورگر شما از بین می‌روند. اما مطمئناً این مسأله برای کاربرانی که عادت به دکمه‌ی هویت جدید در ویدالیا داشته‌اند، غافلگیرکننده است.

تور (Tor) در حال تلاش بر روی این مسأله است تا رفتارِ این دکمه را مثلاً در رابطه با پنجره‌های اخطار یا صفحات بازسازی‌شونده‌ی معمولی‌تر کنند. برای پیگیری این مسأله می‌توانید بلیط‌های شماره 9906 و 10400 را پیگیری کنید.

در همین حال شما می‌توانید با استفاده از برنامه‌ی مستقل ویدالیا و اجرای هم‌زمان آن با بسته‌ی مرورگر تور 3.x، از دکمه‌ی هویت جدید مانند قبل استفاده کنید.

فایروال من تنها به تعداد محدودی از پورت‌های خروجی اجازه عبور می‌دهد. چه کنم؟(بیشتر)

در صورتی که فایروال (FireWall) شما با مسدود کردن پورت‌ها فعالیت می‌کند، می‌توانید با اضافه کردن FasistFirewall 1 به فایل torrc، به تور (Tor) دستور دهید که از یک سری پورت‌های خاص استفاده کند، یا در ویدالیا، با انتخاب بخش My Firewall only lets me connect to certain ports در بخش تنظیمات این برنامه، پورت‌های خروجی باز را مشخص کنید.

به صورت پیش‌فرض، وقتی که به تور (Tor) می‌گویید که فایروال پورت‌ها را می‌بندد، این برنامه پورت های 80 و 443 (پورت HTTP و HTTPS) را به عنوان پورت اصلی در نظر می‌گیرد. شما می‌توانید با تغییر تنظیمات بخش FirewallPorts فایل torrc سری متفاوتی از پورت‌ها را به تور (Tor) معرفی کنید.

در صورتی که می‌خواهید تنظیمات خیلی دقیق‌تری انجام دهید، می‌توانید از تنظیمات ReachableAddresses، مانند زیر استفاده کنید:

ReachableDirAddresses *:80

ReachableORAddresses *:443.

آیا من می‌توانم گره‌ها (nodes) و یا کشورهای ورودی و خروجی مورد استفاده‌ام را انتخاب کنم؟(بیشتر)

بله، شما می‌توانید گره‌هایی را که ترجیح می‌دهید از آنها برای ورودی و خروجی استفاده کنید به تور (Tor) معرفی کنید. در عین حال می‌توانید به تور (Tor) بگویید که از چه گره‌هایی به هیچ وجه نمی‌خواهید استفاده کنید. این تنظیمات را می‌توانید بر روی فایل torrc انجام دهید.

  • لیست گره‌هایی که ترجیح می‌دهید در صورت در دسترس بودن برای زنجیره‌ی اول مدار مورد استفاده قرار گیرند:

EntryNodes $fingerprint,$fingerprint,...

  • لیست گره‌هایی که ترجیح می‌دهید در صورت در دسترس بودن برای زنجیره‌ی آخر مدار مورد استفاده قرار گیرند.

ExitNodes $fingerprint,$fingerprint,...

  • لیست گره‌هایی که نمی‌خواهید هیچ‌گاه در زمان ساختن مدار از آنها استفاده شود.

ExcludeNodes $fingerprint,$fingerprint,...

  • لیست گره‌هایی که هیچ‌گاه نمی‌خواهید به عنوان خروجی از آنها استفاده شود. گره‌هایی که در لیست ExcludeNodes آمده باشند، خود به خود در این لیست نیز اضافه می‌شوند.

ExcludeExitNodes $fingerprint,$fingerprint,...

تور (Tor) به شما پیشنهاد می‌کند که از این موارد استفاده نکنید. چرا که از آنها تنها برای آزمون‌ها استفاده می‌کنند و ممکن است در آینده و در نسخه‌های بعدی حذف شوند. شما با استفاده از مسیرهایی که تور (Tor) پیشنهاد می‌کند، بیشترین امنیت را خواهید داشت، در صورت تغییر رله‌های ورودی و خروجی، ممکن است به دلایلی که شاید هم چنان از آن آگاه نباشند، ناشناس ماندن شما در اینترنت با مشکل مواجه شود.

به این مسأله توجه داشته باشید که هر مداری نمی‌تواند مدار خروجی باشد. این مسأله دور از انتظار نیست که برخی از مدارها، مدارهای غیرخروجی باشند (مانند آنهایی که برای اتصال به سرورهای مخفی مورد استفاده قرار می‌گیرند، یا آنهایی که به دایرکتوری ها متصل هستند و یا رله‌هایی که برای تست دسترسی شخصی کاربرد دارند و ...) و شما را به گره خروجی متصل نکنند. برای این که از یک گره به طور کامل استفاده نکنید، بخش‌های ExcludeNodes و StrictNodes را در راهنمای تور (Tor) مطالعه کنید.

به جای $fingerprint می‌توانید از کد دو رقمی کشورها بر مبنای ISO3166 (به طور مثال {de} ) یا آدرس نشانی اینترنتی استفاده کنید. مراقب باشید که هیچ فاصله‌ای بین ویرگول‌ها و قطعات لیست وجود ندارد.

در صورتی که می‌خواهید به یک سرویس به طور مستقیم از طریق ساکس‌های تور (Tor) دسترسی داشته باشد، راه دیگر این است که یک روش مکان‌یابی محلی با استفاده از MapAddress راه‌اندازی کنید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به راهنمای تور (Tor) مراجعه کنید.

گوگل از من سوال‌هایی می‌پرسد تا مطمئن شود ربات نیستم یا به من می‌گوید که به ابزارهای جاسوسی آلوده شده‌ام.(بیشتر)

این یک ایرادِ شناخته شده و ادامه‌دار است. اما بدان معنا نیست که گوگل تور (Tor) را یک نرم‌افزاری جاسوسی تلقی می‌کند.

زمانی که از تور (Tor) استفاده می‌کنید، درخواست‌هایتان را از یک خروجی مشترک با هزاران کاربر دیگر ارسال می‌کنید. کاربران تور (Tor) عموما زمانی این پیغام را دریافت می‌کنند که تعدادِ قابل توجهی از کاربران تور (Tor)، درخواست‌های مشابهی در همان بازه‌ی زمانی به گوگل ارسال کرده‌اند. گوگل این سیل ترافیک از یک آی‌پی را (که اتفاقا آی‌پی رله‌ی خروجی شما نیز هست) به عنوان مهاجمی که قصد حمله به سایت را دارد، تفسیر می‌کند. بنابراین برای جلوگیری از این اتفاق، ترافیک آن آی‌پی را برای مدتی محدود می‌کند. به زبانِ دیگر، گوگل تلاش می‌کند که ویروس‌ها و یا برنامه‌های جاسوسی که سعی دارند درخواست‌های مشخصی ارسال کنند را شناسایی کند. این ساختار آدرس‌های IP که این درخواست‌ها از آن‌ها ارسال شده است را تشخیص می‌دهند، ( که در این جا گوگل متوجه نمی‌شود که این آی‌پی مربوط به رله‌ی خروجی تور است)، و به تمام افرادی که از آن IP استفاده می‌کنند، هشدار می‌دهد که ممکن است اطلاعات ارسالی از سوی آن‌ها حاوی ویروس یا بدافزار باشد.

تا جایی که تور (Tor) اطلاع دارد، گوگل هیچ‌گاه تلاشی برای مسدود کردن تور (Tor) انجام نداده است. این پیامِ اخطار نیز باید پس از مدت زمان کوتاهی از بین برود.

من می‌خواهم از مرورگرهای دیگر مانند کروم، اینترنت اکسپلورر، اوپرا و ... برای تور (Tor) استفاده کنم.(بیشتر)

به زبانِ بسیار ساده باید گفت که استفاده از تور (Tor) همراه با مرورگری به جز مرورگر بسته نرم‌افزاری تور (Tor)، اصلا ایده‌ی خوبی نیست.

سازندگان تور (Tor) می‌گویند که:‌

متاسفانه رایزنی ما با تیم مرورگر کروم، برای اضافه کردن API های مورد نیاز برای تور (Tor) به نتیجه‌ای نرسیده است. در حال حاضر، استفاده از مرورگرهای دیگر، با همان سطحِ امنیتِ مرورگر تور (Tor)، غیر ممکن است.

چرا من نمی‌توانم ویدیوهای یوتیوب یا دیگر سایت‌های مبتنی بر فلش (Flash) را مشاهده کنم؟(بیشتر)

سایت‌هایی مانند یوتیوب (Youtube) از افزونه‌های سوم شخصی مانند فلش (Flash) برای بارگذاری محتوای خود استفاده می‌کنند. افزونه‌ها مستقل از مرورگر فایرفاکس اجرا می‌شوند و می توانند فعالیت‌هایی بر روی کامپیوتر شما انجام دهند که ممکن است باعث از بین رفتنِ ناشناس ماندن شما در اینترنت شود. از جمله این موارد می‌توان گفت که این افزونه‌ها وابستگی به تنظیمات پراکسی ندارند، می‌توانند اطلاعاتِ آی‌پی (IP) شما را شناسایی کنند و همین‌طور کوکی‌های خود را بر روی مرورگر نصب کنند. یکی از راه‌های جلوگیری از این مشکل، استفاده از یک سیستم‌عاملِ مجازی مانند *Tails* ویا همان The Amnesic Incognito Live System-Tails است. Tails با ایجاد یک مسیرِ امن با پراکسی، شما را در مقابل برنامه‌هایی که پراکسی را دور می‌زنند مقاوم می‌کند، اما هم‌چنان مشکلِ کشف آدرس‌های IP محلی و جایگزینی کوکی‌های فلش به قدرت خود باقیست.

یوتیوب در حال حاضر از نسخه‌ی آزمایشی HTML5 برای برخی از ویدیوها پشتیبانی می‌کند. هم‌چنین اگر شما نمی‌خواهید از آدرس HTML5 که در بخش اشتراک‌گذاری یوتیوب در نظر گرفته شده استفاده کنید، می‌توانید لینک‌ها را به شکل زیر تغییر دهید:

https://www.youtube.com/watch?v=CJNxbpbHA-I

که به شکل زیر تغییر می‌کند.

https://www.youtube.com/embed/CJNxbpbHA-I

چرا تنظیماتِ حذف اسکریپت‌ها در بسته‌ی مرورگر تور (Tor) به پذیرش جاوا اسکریپت‌ها تغییر کرده است؟ این مساله امنیت من را کاهش نمی‌دهد؟(بیشتر)

سازندگان تور می‌گویند که تنظیمات عدمِ پذیرش اسکریپت‌ها در مرورگر تور (Tor) را به پذیرش جاوا اسکریپت تغییر داده‌اند، زیرا در صورتِ عدم اجرای جاوا اسکریپت، بسیاری از سایت‌ها با مشکل مواجه می‌شوند. بسیاری از کاربران در صورتی که سایتِ مورد نظر آن‌ها از جاوا اسکریپت استفاده کنند، به طور کلی تور (Tor) را کنار می‌گذارند، چرا که روشِ فعال کردن جاوا اسکریپت را نمی‌دانند. (یا شاید ندانند که فعال کردن جاوا اسکریپت مشکلِ سایت را برطرف می‌کند.) سازندگانِ تور (Tor) می‌گویند:

در این جا ما با یک مشکلِ دوگانه رو‌به‌رو هستیم. در یک سو باید جاوا اسکریپت را برای اجرای کامل برخی از سایت‌ها فعال بگذاریم. در سوی دیگر، باید جاوا اسکریپت را برای کاهش حفره‌های امنیتی مرورگر ببندیم. اما در این جا باید به یک نکته‌ی سوم هم اشاره کرد. وب‌سایت‌ها به سادگی می‌توانند تشخیص دهند که جاوا اسکریپت در مرورگر شما فعال است یا نه. و این که جاوا اسکریپت از ابتدا مسدود باشد و شما بعد از آن یک لیستِ سفید از وب‌سایت‌ها برای پذیرشِ جاوا اسکریپت در نظر بگیرید، خود می‌تواند راهِ دیگری برای شناسایی شما باز کند و ناشناس‌ماندن‌ِ شما در شبکه را به خطر بیاندازد. در نهایت، ما می‌خواهیم که بسته‌ی مرورگر تور (Tor) در ادغام با یک دیواره‌ی آتش و سطل شن (محیطِ محدود برای آزمون)، ترسِ استفاده از جاوا اسکریپت را از بین ببرد. برای بازه‌ی زمانی کوتاه مدت، TBB نسخه 3.0 احتمالا می‌تواند برای انجامِ تنظیمات جاوا اسکریپت کمک کند، اما با این وجود نیز، بسیاری از نگرانی‌ها به جای خود باقیست. تا آن زمان، انتخاب پذیرش یا عدم پذیرش جاوا اسکریپت‌ها، با توجه به تعاریف امنیتی و ناشناس ماندنِ شما، قابل تغییر است.

چگونه تور (Tor) را حذف کنیم؟(بیشتر)

مرورگر تور (Tor)، در معنای کلاسیکِ کلمه، بر روی رایانه‌ی شما نصب نمی‌شود. شما به‌راحتی می‌توانید با حذفِ پوشه‌ی تور (Tor)، آن را برای همیشه از روی رایانه‌تان حذف کنید.

اگر سوال‌تان مربوط به مرورگر تور (Tor) نیست، باید گفت که پاسخ شما کاملاً بستگی به نحوه‌ی نصبِ برنامه و سیستم‌عامل دارد. اگر یک بسته‌ی نرم‌افزاری نصب کرده‌اید، احتمالاً باید برنامه‌ای هم برای حذفِ آن در نظر گرفته شده باشد. بسته‌های مربوط به ویندوز همیشه فایلِ حذف دارند.

اگر برنامه از سوی منبعِ سیستم‌عامل نصب شده باشد، متأسفانه راه راحتی برای حذف آن وجود ندارد. ولی اگر بخواهیم خوش‌بین باشیم، برنامه‌ها به طور پیش‌فرض بر روی پوشه ای به آدرس /usr/local/ نصب می‌شوند و احتمالاً می‌توانید برنامه را آن جا بیابید.

آیا می‌توانم افزونه‌های دیگرِ فایرفاکس (FireFox) را نصب کنم؟(بیشتر)

تور (Tor) یک نرم افزار رایگان است، به همین دلیل هیچ فردی شما را از دستکاری در آن و یا ادغامِ آن با برنامه‌های دیگر باز نمی‌دارد. هرچند، ما نصبِ هیچ افزونه‌ای را بر روی مرورگر بسته نرم افزاری تور (Tor) پیشنهاد نمی‌کنیم. افزونه‌ها می‌توانند ناشناس ماندن شما را از راه‌هایی مانند دور زدنِ پراکسی و یا باقی گذاردن اثر انگشتِ مرورگر به خطر بیاندازند.

برخی افراد پیشنهاد کرده‌اند که افزونه‌های حذفِ تبلیغات و حذفِ دنبال کننده‌ها را بر روی بسته مرورگر تور (Tor) نصب کرده‌اند. در حال حاضر سازندگانِ تور (Tor) فکر نمی‌کنند که این ایده‌ی خوبی باشد. بسته‌ی مرورگر تور (Tor) ساختار پیچیده امنیتی دارد که عملا نیازی به این افزونه‌ها نیست. همچنین استفاده از برخی از این افزونه‌ها ممکن است در کارِ برخی از سایت‌ها اخلال ایجاد کند، اتفاقی که اصلا خوش‌آیند نیست. علاوه بر این، ایجاد لیست ممنوعه‌ای از سایت‌ها می‌تواند به عنوان اثر انگشت برای شناسایی شما مورد استفاده قرار گیرد.

من از برنامه‌ی آنتی‌ویروس سوفوس (Sophos) برای سیستم‌عاملِ مک استفاده می‌کنم و تور (Tor) اجرا می‌شود، اما نمی‌توانم هیچ صفحه‌ی وبی را از طریق آن باز کنم.(بیشتر)

شما باید در تنظیماتِ برنامه‌ی آنتی ویروس سوفوس، به تور (Tor) اجازه‌ی دسترسی به اینترنت را دهید. برای این کار از قسمتِ Preferences به بخشِ Web Protection رفته و وارد General شوید. در این بخش محافظت از سایت‌ها و برنامه‌ها برای بدافزارها را خاموش کنید.

ما کاربرانی که با این مشکل روبرو شده‌اند را تشویق می‌کنیم تا با ایمیل زدن به پشتیبانی سوفوس، آن‌ها را از وجودِ این مشکل آگاه سازند.

من از سیستم‌عامل Ubuntu استفاده می‌کنم و نمی‌توانم مرورگر تور (Tor) را باز کنم.(بیشتر)

باید به  Ubuntu بگویید که اجازه باز کردن شل اسکریپت‌ها را در فضای گرافیکی به شما بدهد. در مرورگرِ سیستم‌عامل‌ِ خود، به منوی Files بروید. سپس در بخش Preferences، به Behavior Tab مراجعه کنید. سپس در بخش Run executable text files when they are opened گزینه‌ی Ask every time را انتخاب کرده و دکمه‌ی OK را فشار دهید.

شما هم‌چنین می‌توانید مرورگر تور (Tor) را با جمله‌ی دستوری زیر در پوشه‌ی مرورگر تور (Tor)، اجرا کنید: ./start-tor-browser

چرا تور (Tor) کند است؟(بیشتر)

دلایلِ بسیاری وجود دارد که شبکه‌ی تور (Tor) در حال حاضر کند است.

هرچند، پیش از آن که بخواهیم به این سوال جواب دهیم، باید این نکته را درک کنید که تور (Tor) هیچ‌گاه واقعاً سریع نخواهد شد. ترافیکِ شما بین تعداد زیادی کامپیوتر در سراسر جهان که داوطلبانه وارد شبکه‌ی تور (Tor) شده‌اند، تقسیم می‌شود و همیشه لختی و تنگنا در شبکه وجود خواهد داشت. شما نباید منتظر سرعتی مشابه سرعت اینترنتِ دانشگاه‌تان برای تور (Tor) باشید.

اما این بدان معنا نیست که سرعت تور (Tor) نمی‌تواند پیشرفت کند. در حال حاضر شبکه‌ی تور (Tor) در مقایسه با تعداد افرادی که از آن استفاده می‌کنند، بسیار کوچک است و بسیاری از افراد متوجه نمی‌شوند و یا اصلاً برایشان مهم نیست که شبکه‌ی تور (Tor) هم اکنون قادر به جا به جا کردن فایل‌های بزرگ نیست.

شما چه کارهایی برای کمک به شبکه‌ی تور (Tor) می توانید انجام دهید؟

  • تور (Tor) خود را برای رله‌ی ترافیک تنظیم کنید، تا دیگران بتوانند از آن استفاده کنند. کمک کنید تا شبکه‌ی تور (Tor) به حدی بزرگ شود که بتواند امنیت و حوزه‌ی خصوصی همه‌ی کاربران را در اینترنت حفظ کند.
  • به تور (Tor) کمک کنید تا کاربردی‌تر شود. تور (Tor) به افرادی نیاز دارد که نصب رله‌ی تور (Tor) را راحت‌تر کنند. هم‌چنین نیاز به راهنماهای ساده‌ای دارند که به مردم آموزش دهند که چطور می‌توانند خودشان این کارها را انجام دهند.
  • در حال حاضر در شبکه‌ی تور (Tor) تنگناهایی (Bottleneck) وجود دارد. لطفا به سازندگان تور (Tor) کمک کنید تا بتوانند این مشکلات را مورد آزمون قرار دهند و با مشخص کردن مشکلات، بتوانند بر روی رفع آنها تمرکز کنند.
  • معماری تور (Tor) نیاز به تغییراتی دارد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات، ارائه‌ی خدمات بهتر به افرادی است که رله‌های تور (Tor) را فراهم می‌کنند. سازندگان تور (Tor) در حال کار بر روی این مسأله هستند.
  • به سازندگان تور (Tor) با انجام کارهای ساده کمک کنید، تا بتوانند کارهای سخت‌تر را انجام دهند. کمی در رابطه با توانایی‌های خود فکر کنید و پس از آن به صفحه‌ی کارهای داوطلبانه‌ی تور (Tor) سر بزنید.
آیا من می‌توانم از تور (Tor) بر روی گوشی تلفنِ همراه و یا تبلت استفاده کنم؟(بیشتر)
  • تور (Tor) در سیستم عامل اندروید از طریق پروژه‌ی گاردین Guardian Project پشتیبانی می شود.
  • تنها اپ غیررسمی اما مورداطمینان با تکنولوژی تور (Tor) برای آی‌اواس (iOS)، اپ Onion Browser است. بقیه نسخه‌ها در اپ‌استور جعلی‌اند.
چه طور می‌توانم فایل‌هایم را از طریق تور (Tor) و به صورت ناشناس به اشتراک بگذارم؟(بیشتر)

اشتراک‌گذاری فایل‌ها به صورت P2P از مواردی است که شبکه‌ی تور (Tor) اصلا آن را نمی‌پسندد و رله‌های خروجی به صورت پیش فرض، ترافیک فایل‌های به اشتراک گذاشته شده را مسدود می‌کنند. تور (Tor) واقعا برای انتقالِ فایل‌های حجیم طراحی نشده است و این کار سرعتِ تمام کاربران را کاهش می‌دهد. هم‌چنین گفتنی است که نمی‌توان با استفاده از تور (Tor) به صورت ناشناس از بیت تورنت (BitTorrent) استفاده کرد.

آیا من می‌توانم یک توزیع‌کننده‌ی تور (Tor) باشم؟(بیشتر)

بله.

تور (Tor) نرم‌افزاری رایگان است و شما این حق را دارید که نرم‌افزار تور (Tor) را، چه با تغییر، چه بدون تغییر، چه رایگان چه غیر رایگان، توزیعِ مجدد کنید. شما نیاز به مجوز خاصی برای این کار ندارید.

با این وجود، اگر قصد دارید که به توزیع کننده‌ی تور (Tor) تبدیل شوید، باید از گواهینامه‌ی سازندگان آن پیروی کنید. یعنی که باید گواهینامه را به هر بخشی از تور (Tor) که قصد استفاده و توزیع آن را دارید، ضمیمه کنید.

بیشترِ افرادی که این سوال را می‌پرسند، قصدِ توزیع تور (Tor) را ندارند، بلکه می‌خواهند بسته‌ی مرورگر آن را توزیع کنند. این بسته شاملِ مرورگر تنظیم شده‌ی فایرفاکس، افزونه NoScript و HTTPS Everywhere می‌شود. شما نیاز دارید که از گواهینامه‌ی تور (Tor) برای این برنامه‌ها نیز استفاده کنید. هر دو افزونه‌های این فایرفاکس بر اساس مجوز عمومی GNU توزیع شده‌اند، در حالی که فایرفاکس ESR بر اساس مجوز عمومی فایرفاکس منتشر شده است. ساده ترین راه برای پیروی از گواهینامه‌ها، لحاظ کردنِ کد منابع این نرم افزارها در بسته‌ی نرم افزاری است.

هم‌چنین باید مراقب باشید که با نوشته‌هایتان، خوانندگان را در رابطه با این که تور (Tor) چیست، چه کسی آن را راه‌اندازی کرده است و چه امکاناتی فراهم می‌کند، به اشتباه نیاندازید.

در آخر، باید آگاه باشید که تور (Tor) چه زمانی نسخه جدیدی منتشر می‌کند و چه تغییراتی در آن ایجاد کرده است. بنابراین اگر شما نسخه‌ای از تور (Tor) را توزیع می کنید، ممکن است آن نسخه 6 ماه دیگر قابل استفاده نباشد یا پشتیبانی نشود. البته این مسئله درباره‌ی همه‌ی ‌نرم‌افزارهای امنیتی در حال توسعه صدق می‌کند.

آیا در پشتی برای تور (Tor) وجود دارد؟(بیشتر)

به اطمینان می‌توان گفت که هیچ در پشتی در تور (Tor) وجود ندارد. هیچ کس از سازندگان تور (Tor) نخواسته که چنین چیزی را در تور (Tor) تعبیه کنند، و آن‌ها هم وکیل‌های باهوشی را می‌شناسند که می‌گویند با وجودِ قوانین قضایی آمریکا، احتمال این که کسی چنین چیزی از آن‌ها بخواهد کم است.

سازندگان تور (Tor) فکر می‌کنند که ایجاد در پشتی در تور (Tor)، رفتاری کاملا غیر مسئولانه در برابر کاربرانِ آن‌ها‌ است و به طور کلی سابقه‌ی خوبی در رابطه با آن برای برنامه‌های امنیتی وجود ندارد. سازندگان تور (Tor) می‌گویند:

اگر روزی هر نوع در پشتی در تور (Tor) بگذاریم، به عنوانِ حرفه‌ای خود توهین کرده‌ایم. در این صورت همه دلایل خوبی خواهند داشت که دیگر از نرم‌افزارِ ما استفاده نکنند.

اما باید اشاره کرد که هنوز انواع ظریفی از حمله‌ها وجود دارد که می‌تواند افرادِ مختلف را نشانه بگیرد. شخصی ممکن است هویت شما را جعل، یا به کامپیوتر شما نفوذ کند. تور (Tor) یک نرم افزارِ متن‌باز است و شما باید همیشه کدِ منابع آن (حداقل اختلاف آن با نسخه قدیمی‌تر) را برای هرگونه مساله‌ی مشکوکی زیر نظر بگیرید. اگر سازندگان تور (Tor) یا هر توزیع‌کننده‌ی دیگری کدهای منابع را در اختیار شما قرار نداد، می‌تواند نشانه‌ی این باشد که چیزی در حال رخ دادن است. شما هم چنین باید امضای PGP را چک کنید تا مطمئن شوید هیچ کدام از توزیع کنندگان، آن را دستکاری نکرده باشند.

هم‌چنین، ممکن است باگ‌های ناخواسته‌ای در برنامه‌ی تور (Tor) وجود داشته باشد، که ناشناس بودنِ شما را تهدید کنند. سازندگانِ تور (Tor) به طور مرتب باگ‌های مرتبط با ناشناس بودن را شناسایی و مشکل آن‌ها را برطرف می‌کنند، بنابراین مطمئن باشید که از نسخه‌ی به روز شده‌ی تور (Tor) استفاده می‌کنید.

تور (Tor) دائم از کار می‌افتد. چه کنم؟(بیشتر)
  • ابتدا، اطمینان حاصل کنید که از آخرین نسخه‌ی تور (Tor) استفاده می‌کنید (چه آخرین نسخه‌ی پایدار و چه آخرین نسخه‌ی در حال توسعه).
  • دومین مسأله این که اطمینان حاصل کنید که از نسخه‌ی نسبتاً به‌روزی از libevent استفاده کنید. سازندگانِ تور (Tor) نسخه‌ی 1.3a بع بعدِ libevent را پیشنهاد می‌کنند.
  • سوم، ببینید در بخش ردیابِ باگ تور (Tor)، گزارشی درباره‌ی آن وجود دارد. در صورتی که اطلاعات اضافی در آن بخش آمده است، آن‌ها را نیز اضافه کنید.
  • چهارمین نکته هم این که آیا از کار افتادن و اختلال در تور (Tor) تکرار پذیر است؟ آیا می‌توانید خودتان اختلال را به وجود بیاورید؟ آیا با ایجاد تغییراتی در برنامه‌ها و یا تنظیمات، تور (Tor) از کار می‌افتد؟ آیا برای شما امکان دارد که این مسأله را با نسخه‌های دیگر تور نیز مورد آزمون قرار دهید.
  • پنجمین مسأله هم این است که شما با چه نوع اختلالی روبرو می‌شوید؟
    • آیا گزارشِ وضعیت تور (Tor) شامل بخشی با عنوان assert failure (ادعای شکست) است؟ در این صورت، آن خط را با سازندگان تور (Tor) در میان بگذارید، با این کار به آن‌ها کمک می‌کنید تا مشکل را بررسی کنند.
    • در صورتی‌که شما در گزارش وضعیت با عنوان Segmentation fault - core dumped روبرو شدید، مراحل بیشتری برای پیگیری این مشکل باید طی کنید. در پوشه‌ی تور (Tor) و یا در دایرکتوری Data به دنبال فایلی با نام core، tor.core یا cor.12345 بگردید. در صورتی‌که فایل در آنجا هست، ابتدا gdb tor core و سپس bt را اجرا کنید و خروجی را در آن لحاظ کنید. در صورتی‌که نمی‌توانید هیچ هسته‌ای بیابید، ulimit -c unlimited را اجرا کنید، تور (Tor) را بسته و مجدداً باز کنید و تلاش کنید که برنامه مجددا با اخلال روبرو شود. (این سیستمِ هسته، تنها در یونیکس در دسترس است. متاسفانه دنبال کردن باگ‌ها در ویندوز کار بسیار دشوارتری است. در صورتی که از ویندوز استفاده می‌کنید، آیا کسی را دارید که بتواند این باگ را در یونیکس مشابه‌سازی کند؟ )
    • اگر تور (Tor) به شکل مرموزی ناگهان ناپدید شد، احتمالاً یک اشتباهِ قطعه‌بندی پیش آمده و تور (Tor) در پس‌زمینه در حال اجراست، به همین دلیل شما متوجه آن نمی‌شوید. به انتهای فایل گزارش وقایع تور (Tor) مراجعه کنید و فایل core را همانند بالا بیابید. در صورتی که هیچ نکته‌ی خاصی به چشمتان نمی‌آید، باید بیرون از شل آن اجرا کنید تا ببینید برنامه به چه شکل به مشکل بر می‌خورد.
    • در صورتی که باز هم تور (Tor) به صورت ناگهانی ناپدید شد، احتمال دارد که عامل دیگری باعث از کار افتادن برنامه شده باشد. آیا محدودیتی برای منابع‌تان دارید و به طوری تنظیم شده است که برخی از فرایندها را از کار بیاندازد؟ (این مساله در رابطه با OpenBSD بسیار شایع است.) در لینوکس، دستور dmesg را اجرا کنید تا ببینید آیا ut-of-memory killer پروسه را حذف کرده است یا نه. (تور در صورتی که با کمبود حافظه‌ی کوتاه‌مدت روبرو شود، به روشنی برنامه را خواهد بست، اما در برخی موارد، ممکن است زمان کافی برای اخطار دادن نداشته باشد.) در برخی شرایط نادر، مشکلات سخت‌افزاری نیز می‌توانند باعث بسته شدن تور شوند.
  • شش، در صورتی‌که ایده‌های بالا، باگ مورد نظر را نشان نمی‌دهند، بهتر است سطح گزارش وقایع‌گیری را تا سطح loglevel debug بالا ببرید. می‌توانید به بخش تنظیمات گزارش وقایع مراجعه کنید تا تغییرات لازم برای فایل torrc را دریافت کنید. در صورتی‌که زمان زیادی طول می‌کشد تا اخلال خودنمایی کند، شما ممکن است به حجم بیشتری از حافظه برای گزارش دیباگ نیاز داشته باشید. همچنین می‌توانید گزارش وقایع را تنها در صفحه‌ی ‌نمایش داشته باشید و زمانی که اخلال به وجود بیاید، آن را از بقیه‌ی گزارش تشخیص دهید. (البته ذکر این نکته ضروری است که گزارش دیباگ گیری سرعت تور (Tor) را تا حدی کاهش می‌دهد و از نظر امنیتی نیز به صلاح نیست که دائم فعال باشد. )
از چه برنامه‌هایی می‌توان همراه با تور (Tor) استفاده کرد؟(بیشتر)

اگر می‌خواهید از تور (Tor) در یک مرورگرِ وب استفاده کنید، سازندگانِ آن بسته‌ی مرورگر تور (Tor) را آماده کرده‌اند که به شما امکان می‌دهد تا هر چیزی را که می‌خواهید با نهایت امنیت در وب جست و جو کنید. اگر می‌خواهید از مرورگر دیگری به جز مرورگرِ مذکور استفاده کنید، به صفحه‌ي تنظیمات مرورگرهای دیگر مراجعه کنید. تعدادِ زیادی نرم‌افزار وجود دارد که می‌توانید به همراه تور (Tor) از آن‌ها استفاده کنید. اما سازندگان تور (Tor) می‌گویند که بر روی امنیت و سطح ناشناس ماندن تمام برنامه‌ها به طور کامل تحقیق نکرده‌اند تا بتوانند پیشنهادی برای بهینه کردن امنیت در این نرم‌افزارها ارائه دهند. صفحه‌ی ویکی‌پدیا تور لیستی از نحوه‌ی استفاده از یک سری از نرم‌افزارها را در بر گرفته است. لطفا راه‌حل‌های خود را در این صفحه اضافه کنید.

آیا اولین سرور نمی‌بیند که من چه کسی هستم؟(بیشتر)

احتمال دارد. نکته‌ی بد این است که تا سه سِرورِ اول تور (Tor) می‌بینند که بسته‌های رمزگذاری شده از کامپیوتر شما می‌آیند. اما هم‌چنان نمی‌دانند که شما چه کسی هستید و در تور (Tor) چه کار می‌کنید. به زبان ساده این آن‌ها فقط می‌بینند که این آدرس IP از تور (Tor) استفاده می‌کند. تور (Tor) در هیچ کجای دنیا ممنوع نیست، پس استفاده از تور (Tor) به تنهایی مشکلی ایجاد نمی‌کند. شما هم چنان در برابر این که گره‌های مختلف ببینند چه کسی هستید و در کجا قرار دارید، محفوظ هستید.

آیا سرورِ سوم می‌تواند ترافیک من را ببیند؟(بیشتر)

سومین سرور می‌تواند ببیند که شما چه اطلاعاتی را وارد شبکه‌ی تور (Tor) کرده‌اید. اما نمی‌فهمد که چه کسی این اطلاعات را ارسال کرده است. اگر از رمزگذاری استفاده کنید، به‌طور مثال، زمانی که به وبسایت بانک و یا یک فروشگاهِ اینترنتی سر می‌زنید و یا زمانی که ایمیل رمزگذاری شده‌ای ارسال می‌کنید، سرور ِسوم تنها قادر است که مقصدِ اطلاعات را ببیند و امکانِ دیدن اطلاعات درون بسته‌های مبادله شده را ندارد. شما هم‌چنان در برابر این که این گره بداند که چه کسی هستید محفوظید و اگر اطلاعاتتان را رمزگذاری کنید، اطلاعات شما نیز غیرقابل بازبینی می‌شود.

تفاوت تور (Tor) با دیگر پراکسی‌ها در چیست؟(بیشتر)

یک پراکسی معمولی عموماً سروری را در جایی از اینترنت ایجاد می‌کند و به شما اجازه می‌دهد که از آن سرور برای رله ترافیکِ خود استفاده کنید. این تامین‌کننده، از یک معماری ساده و آسان برای اجرا استفاده می‌کند. همه‌ی کاربران از یک سرور وارد و از همان سرور خارج می‌شوند. تامین‌کننده ممکن است برای ارائه‌ی سرویس از شما پول دریافت کند، یا هزینه‌های خود را با استفاده از تبلیغات بر روی سِرورش تامین کند. این ساده‌ترین چیدمان ممکن است و شما نیاز ندارید هیچ کار خاصی انجام دهید. تنها کافیست که مرورگر خود را با پراکسی آن‌ها تنظیم کنید. برخی از تامین‌کنندگان پراکسی‌های ساده، از یک ارتباط SSL برای امن‌تر کردن ارتباط استفاده می‌کنند. این کار می‌تواند شما را در برابر شنودکنندگان محلی، مانند زمانی که از اینترنت رایگان کافه استفاده می‌کنید، محافظت کند.

تامین‌کنندگان پراکسی یک نکته‌ی منفی دیگر هم دارند، آن‌ها می‌دانند شما کجا هستید و می‌توانند بفهمند از چه سایتی بازدید می‌کنید. آن ها می‌توانند ترافیک شما را زمانی که از سرور آن‌ها عبور می‌کند، ببینند. در برخی از موارد، آن‌ها حتی می‌توانند درون بسته‌های رمزگذاری شده‌ی شما هم که در حال ارسال به سایت بانک یا فروشگاه اینترنتی هستید را ببینند. شما باید به طور کامل به تامین‌کننده‌ی ‌سرویس اعتماد کنید و مطمئن باشید که کارهایی مانند زیر نظر گرفتن ترافیک، اضافه کردن تبلیغات خود به سایت‌ها و جمع‌آوری اطلاعات فردی شما را انجام نمی‌دهند.

تور (Tor) اطلاعات شما را پیش از رسیدن به مقصد، حداقل از سه سرور عبور می‌دهد. به دلیل این که برای هر کدام از این رله‌ها، از لایه رمزگذاری متفاوتی استفاده می‌شود، تور نمی‌تواند تشخیص دهد یا بداند که شما چه اطلاعاتی را ارسال می‌کنید. این برنامه به سادگی اطلاعات شما را به صورت رمزگذاری شده و با استفاده از سرورهایی که در نقاط مختلف دنیا قرار گرفته‌اند، رله می‌کند. نیاز به یک کلاینت تور الزامی است، چرا که سازندگان تور می‌خواهند شما به کامپیوتر خودتان اعتماد کنید. کلاینت رمزگذاری‌ها را مدیریت و مسیر انتقال اطلاعات را انتخاب می‌کند. رله‌ها نیز در سراسر دنیا قرار گرفته‌اند و بسته‌های اطلاعاتی را بین یکدیگر رد و بدل می‌کنند.

پروژه‌ی تور با بودجه‌های اضافی چه کار می‌کند؟(بیشتر)

هزاران رله‌ی تور به صورت متوسط 1 گیگابایت داده را در ثانیه منتقل می‌کنند، سازندگان تور می‌گویند که صدها هزار کاربر روزانه دارند، اما با این وجود هم‌چنان تور (Tor) نمی‌تواند روی پای خود بایستد.

در ادامه شش مورد از چیزهایی که باید نگهداری و توسعه داده شوند آورده شده است:

  • مقیاس پذیری: سازندگان تور مجبورند به صورت مداوم مقیاس تور (Tor) را در کنار تمرکز زدایی از آن، افزایش دهند تا بتوانند به صدها میلیون کاربر تور سرویس ارائه دهند. سعی دارند که نسخه‌های آتی را بسیار بهبود داده و پایدارتر کنند.
  • پشتیبانی کاربران: به دلیل تعداد زیاد کاربر، همواره افرادی می‌پرسند که چگونه می‌توانند به سازندگان تور کمک کنند. سازندگان تور نیاز به مدارک مستند و همین طور افراد داوطلبی دارند که به این کارها رسیدگی کنند.
  • پشتیبانی از رله‌ها: شبکه‌ی تور از سوی افراد داوطلب پشتیبانی می‌شود، اما هم‌چنان برای رفع باگ، کمک در زمان مشکلات، به‌روز رسانی و ... نیاز به کمک دارد. شبکه به صورت عمومی کار می‌کند، اما نیاز دارد که فردی با صرف وقت، رله‌ها را چک کند و از کارکرد کامل آن‌ها مطمئن شود. سازندگان تور هم‌چنین باید بر روی پایداری رله‌ها بر روی برخی از پلتفرم‌ها کار کنند، به عنوان مثال، رله‌های تور هم اکنون در ویندوز XP با مشکلاتی روبرو هستند.
  • کاربردی بودن: به غیر از مستند سازی، سازندگان تور باید بر روی کاربردی بودن نرم افزار نیز کار کنند. این مساله نیاز به نصب دقیق GUIها، تنظیمات راحت برای دیگر نرم افزارها و به طور کلی انجام تنظیمات پیش فرض برای تمامی کارهای سخت است. آن‌ها این مساله را با کار بر روی Vidalia GUI شروع کردند، اما هم‌چنان کارهای بسیاری باقی مانده است. کاربردی کردن یک نرم افزار افزایش حریم خصوصی، هرگز کار ساده‌ای نبوده است.
  • مشوق‌ها: سازندگان تور باید روی راه‌هایی نحوه‌ی تشویق مردم برای نصب رله کار کنند و آن‌ها را از فرم یک کاربر ساده خارج کنند.
  • تحقیقات: حوزه فعالیت ناشناس در اینترنت پر از شگفتی و مشکلات است. سازندگان تور در زمان‌های آزادشان به برگزاری کنفرانس‌های حوزه خصوصی و فعالیت ناشناس معتبری مانند PETS نیز کمک می‌کنند. آن‌ها به تعدادی سوال اساسی در زمینه تحقیقات تور رسیده‌اند که پاسخ به آن‌ها می‌تواند آن‌ها را در مقابل انواع مختلفی از حمله‌ها ایمن کند.
فایل‌های Sig که در صفحه دانلود قرار دارند کارشان چیست؟(بیشتر)

این فایل ها، امضاهای PGP هستند، که با استفاده از آنها می‌توانید مطمئن شوید که دقیقاً همان فایل‌هایی که سازندگان تور می‌خواسته‌اند را دریافت کرده‌اید.

زمانی که از تور به عنوان یک کاربر استفاده می‌کنیم، چه درگاه‌ها یا port های خروجی باید باز باشند؟(بیشتر)

تور (Tor) ممکن است از هر درگاه یا port که به عنوان ORPort (برای برقراری اتصال تور) و DipPort (برای به‌روزرسانی دایرکتوری‌ها) شناخته شود، استفاده کند. تعداد زیادی از این درگاه‌ها وجود دارد. بسیاری از آنها بر روی درگاه‌های 80، 443، 9001 و 9030 اجرا می‌شوند، اما درگاه‌های دیگر نیز ممکن است مورد استفاده قرار بگیرند.

زمانی که از تور (Tor) به عنوان یک کاربر استفاده می‌کنید، شاید بتوانید با باز گذاشتن تنها همین چهار درگاه، به کارهای خود ادامه دهید. از آنجایی که ارتباطات تور در پس‌زمینه صورت می‌گیرد، اگر یکی از درگاه‌ها در دسترس نباشند، برنامه به صورت خودکار، بقیه‌شان را امتحان می‌کند و تا زمانی که بتواند راهی برای انتقال اطلاعات پیدا کند، شما متوجه مشکلی نخواهید شد. اما برای افزایش کارآیی، سرعت و هم‌چنین افزایش امنیت، بهتر است تمام گره‌های ارتباطی را باز بگذارید.

آیا لیست پیش‌فرضی از پورت‌های خروجی وجود دارد؟(بیشتر)

لیست پورت‌های باز پیش‌فرض در ادامه آمده است، اما به این نکته توجه داشته باشید که هر پورتی می‌تواند توسط اپراتور رله با تنظیم فایل torrc در کد منبع، باز شود. اما پورت‌های باز پیش فرض بر اساس src/or/policies.c از کد منبع tor-0.2.4.16-rc به شرح زیر است:

reject 0.0.0.0/8

reject 169.254.0.0/16

reject 127.0.0.0/8

reject 192.168.0.0/16

reject 10.0.0.0/8

reject 172.16.0.0/12

reject *:25

reject *:119

reject *:135-139

reject *:445

reject *:563

reject *:1214

reject *:4661-4666

reject *:6346-6429

reject *:6699

reject *:6881-6999

accept :

رله‌ها دسترسی به آدرس نشانی اینترنتی (IP) خود را همانند آدرس نشانی اینترنتی شبکه‌های محلی مخفی می‌کنند. رله‌ها به صورت پیش‌فرض خود را مسدود می‌کنند. این مسأله باعث می‌شود که از دسترسی احتمالی هر یک از کاربران تور به شبکه محلی رله خروجی جلوگیری شود.

اپ اندروید پس‌کوچه را دانلود کنید

دانلود
بازگشت به بالا