پس‌کوچه
سیستم‌عامل‌ها
برو به محتوای اصلی

Disconnect چطور کار می‌کند؟

هر بار که به سایتی سر می‌زنید، Disconnect به طور خودکار تشخیص می‌دهد که مرورگر قصد دارد به جایی غیر از سایتی که در آن هستید برود. در زبان فنی به این تلاش‌ها جهت وصل شدن به صفحات دیگر «درخواست‌های شبکه‌ای» می‌گویند.

Disconnect این درخواست‌های شبکه‌ای را در دسته‌های مختلف طبقه‌بندی کرده (گوگل، فیسبوک، توییتر، تبلیغات، تحلیل داده، شبکه‌های اجتماعی و محتوایی).

Disconnect به طور پیش‌فرض تمام درخواست‌های شبکه‌ای به جز موارد محتوایی را سد می‌کند. این موارد اما به صورت پیش‌فرض مسدود نمی‌شوند، زیرا معمولاً درخواست‌های شبکه‌ای را شامل می‌شوند که اگر مسدود شوند، سایتی که به آن رفته‌اید را از کار می‌اندازد.

دسته‌های مسدودشده علامت‌های سبز و دسته‌های قابل دسترسی علامت‌های خاکستری دارند. شما می‌توانید دسته‌های موردنظر خود را با کلیک بر روی علامت مربوط به آن، باز کنید یا ببندید.

شما همچنین می توانید با کلیک بر روی "<" در سمت راست هر دسته جزییات بیشتری به دست آورید؛ با این کار فهرستی از تمام ردیاب‌های آن دسته باز می‌شود. ردیاب‌های مسدودشده تیک خورده و ردیاب‌های قابل دسترسی تیک نخورده‌اند و شما می‌توانید گزینه‌ی دسترسی و یا مسدودشدن هر ردیاب را انتخاب کنید.

در نهایت شما می‌توانید تمام درخواست‌های شبکه‌ای برای یک سایت به‌خصوص را با انتخاب گزینه‌ی "فهرست سفید" باز کنید.

همه سوال‌های متداولِ Disconnect

اپ اندروید پس‌کوچه را دانلود کنید

دانلود
بازگشت به بالا