برو به محتوای اصلی پس‌کوچه
دانلود پس‌کوچه

بعد از اتمام مهلت ۱۴ روزه‌ی استفاده‌ی رایگان Freedome VPN چه اتفاقی می‌افتد؟

بعد از اتمام مهلت استفاده‌ی رایگان، Freedome VPN به طور خودکار غیرفعال می‌شود و متن روبرو به نمایش گذاشته می‌شود:

برای اینکه استفاده از Freedome VPN را ادامه دهید، گزینه‌ی Subscribe now را انتخاب کرده تا مشترک Freedome VPN شوید. می‌توانید مدت زمان مربوط به اشتراک خودتان را به صورت ماهانه یا سالانه انتخاب کرده و بر اساس قدم‌های بعدی که روی تصویر می‌بینید گزینه‌های مطلوب را انتخاب کنید.

اگر تصمیم گرفتید که مشترک Freedome VPN نشوید، می‌توانید اپلیکیشن را از دستگاه خود پاک کنید. اگر کاربر اندروید هستید، می‌توانید از بخش امنیت اپلیکیشن حتی پس از منقضی شدن مدت زمان مذکور، به صورت رایگان استفاده کنید.

به این نکته توجه کنید که اگر Freedome VPN را از گوگل‌پلی یا از اپ استور متعلق به شرکت مربوط خریداری کرده‌اید، تا زمانی می‌توانید Freedome VPN را روی دستگاه‌های‌تان نصب نگه دارید که با همان نشانی ایمیل ثبت‌نام کار می‌کنید.

اگر شما Freedome VPN را از یک فروشگاه دیگر یا فروشگاه F-Secure خریده‌اید، می‌توانید بدون محدودیت‌های قبلی گوگل‌پلی یا اپ استور، از طریق دستگاه‌های مختلف مشترک این خدمات بشوید. اما نمی‌توانید که Freedome VPN را بر روی دستگاه‌های بیشتر از آنچه که بر حسب خریدتان اجازه دارید، نصب کنید.

همه‌ی سوال‌های متداولِ Freedome VPN

اپ اندروید پس‌کوچه را دانلود کنید

دانلود
بازگشت به بالا