برو به محتوای اصلی پس‌کوچه
دانلود پس‌کوچه

هنگامی که دیگر از خدمات شما استفاده نکنم، چه اطلاعاتی از من (در سیستم شما) ذخیره شده است؟

سوال متداولِ IVPN

هنگامی که اشتراک حساب کاربری وی‌پی‌انی در شبکه‌ی IVPN به هر دلیلی تمام می‌شود، به گفته‌ی سازندگان این وی‌پی‌ان:‌

"همه‌ی اطلاعات مربوط به آن حساب کاربری وی‌پی‌ان، من‌جمله خود آن حساب کاربری از تمام سیستم‌های ما پاک می‌شوند. ما بخش مربوط به حساب کاربری مشتریان‌مان را که شامل ایمیل و رمز عبور حساب کاربری‌شان می‌شود و هنگام ثبت‌نام وارد کرده‌اند، را پاک نمی‌کنیم. اگر چنان که شما خودتان بخواهید که این اطلاعات نیز پاک شود، می‌توانید با ارسال درخواستی به بخش پرداخت، آن را با ما در میان بگذارید."

همه‌ی سوال‌های متداولِ IVPN

اپ اندروید پس‌کوچه را دانلود کنید

دانلود
بازگشت به بالا