برو به محتوای اصلی پس‌کوچه
دانلود پس‌کوچه

وقتی از لنترن استفاده می‌کنم چه کسی فعالیت من را می‌بیند؟

لنترن تمام عبور و مرور اینترنتی شما را هنگام دسترسی به یک سایت فیلترشده، رمزگذاری می‌کند. اما دسترسی شما به وبسایت‌های فیلترنشده را به هیچ شکل تغییر نمی‌دهد. یعنی این که اگر کسی شبکه را نظاره کند، مثلاً دولتی که سانسور می‌کند یا یک ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنتی، نمی‌تواند عبور و مرور شما به وبسایت‌های فیلترشده را ببیند. کاربران لنترن که به عنوان نقاط دسترسی در شبکه فعال هستند، می‌توانند وبسایت‌هایی را که شما بازدید می‌کنید و نقاطی را که از آن وصل می‌شوید ببینند اما محتوای مطالبی را که شما در آن وبسایت می‌بینید یا می‌نویسید را نمی‌بینند چرا که این محتوا با کد HTTPS رمزنگاری می‌شود. لنترن ترافیک HTTPS را فقط به کاربرانی که به عنوان نقاط دسترسی فعال هستند می‌فرستد.

همه‌ی سوال‌های متداولِ Lantern

اپ اندروید پس‌کوچه را دانلود کنید

دانلود
بازگشت به بالا